UPDATE. Databases en softwaremodules van het programma bijwerken

Start de taak Update.

Syntaxis van opdracht

UPDATE [local] ["<updatebron>"] [/R[A]:<rapportbestand>] [/C:<bestand met update-instellingen >]

Instellingen van updatetaak

lokaal

Start van de updatetaak die na de installatie van het programma automatisch is gemaakt. U kunt de instellingen van de updatetaak wijzigen in de lokale programma-interface of in de console van Kaspersky Security Center. Als deze instelling niet is geconfigureerd, start Kaspersky Endpoint Security de updatetaak met de standaardinstellingen of met de instellingen die in de opdracht zijn opgegeven. U kunt de instellingen van de updatetaak als volgt configureren:

• UPDATE start de taak Updaten met de standaardinstellingen: de updatebron is Kaspersky-updateservers, het account is Systeem en andere standaardinstellingen.
  • lokaal UPDATEN start de taak Updaten die automatisch werd aangemaakt na installatie (voorgedefinieerde taak).
  • UPDATE <update-instellingen> start de taak Updaten met handmatig gedefinieerde instellingen (zie hieronder).

Updatebron

"<updatebron>”

Adres van een HTTP- of FTP-server of van een gedeelde map met het updatepakket. U kunt maar één updatebron opgeven. Als de updatebron niet is opgegeven, gebruikt Kaspersky Endpoint Security de standaardbron: Kaspersky-updateservers.

Gebeurtenissen opslaan in een modus rapportbestand (alleen voor Scan-, Updater- en Rollback-profielen)

/R:<rapportbestand>

Sla alleen kritieke gebeurtenissen in het rapportbestand op.

/RA:<rapportbestand>

Sla alle gebeurtenissen in een rapportbestand op.

Geavanceerde instellingen

/C:<bestand met update-instellingen>

Bestand met de instellingen van de taak Update. Het bestand moet handmatig worden aangemaakt en in de TXT-indeling worden opgeslagen. Het bestand kan de volgende inhoud hebben: ["<updatebron>"] [/R[A]:<rapportbestand>].

Voorbeeld:

avp.com UPDATE lokaal

avp.com UPDATE "ftp://my_server/kav updates" /RA:avbases_upd.txt

Raadpleeg ook:

Een updatetaak starten en stoppen